Ohjelmistoratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Yrityspalvelu Hollström hyödyntää aktiivisesti markkinoiden parhaita ohjelmistoratkaisuja kirjanpidon ja taloushallinnon parissa

Henkilökuntamme käyttää sujuvasti valtaosaa markkinoilla olevista ohjelmistoista ja kouluttautuu jatkuvasti uusien pariin. Hyvällä osaamisella varmistamme joustavan ja helpon yhteistyön sekä olemassa olevien, että uusien asiakkaidemme kanssa - tilitoimistopalvelujen ja kirjanpidon ulkoistaminen on helppoa ja tehokasta, kun käytössä on molemmille tuttu ohjelmistoratkaisu.  

Ohjelmisto-osaaminen varmistaa joustavan yhteistyön tilitoimiston ja asiakkaan välillä 

Ratkaisumme mahdollistaa sujuvan ja luotettavan taloudenohjauksen, jonka rakennamme ja kehitämme yhteistyössä Teidän kanssanne. Toimiminen samoissa ohjelmissa mahdollistaa joustavan työnjaon. Me hoidamme esimerkiksi palkanlaskennan, ostolaskujen käsittelyn ja maksatuksen sekä myyntilaskujen käsittelyn ja saatavien perinnän perinteisillä tai sähköisillä menetelmillä.

Ulkoistamisen aloittaminen on erittäin helppoa

Asiakkaan tarvitsee vain avata asiantuntijoillemme pääsy omaan palvelimeensa ja me hoidamme loput. Taloushallinto toteutetaan Teidän järjestelmiin tallentamien tietojen perusteella ilman turhia siirtoja ja päällekkäisyyksiä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Visma Econet

Visma Econet


Visma L7


Visma Nova

Maestro EmCe Heeros MatFox Tikon