Menestystä ei tarvitse odottaa, sen voi vuokrata!

Projektihelppi

Uudistuminen on haasteellista ja vie paljon aikaa

Onko liiketoiminta ollut tasaista jo pitkään? Normaalin toiminnan pyörittäminen vie kaiken ajan ja tekee sokeaksi tarpeellisille muutoksille. Vaikka liiketoimintaa voisi kasvattaa, kehittää, digitalisoida sekä hakea myös kansainvälisiä markkinoita niin sitä ei vain saa aikaiseksi. Meiltä saat apua projektiin.

Projektihelppi suunnittelee yhdessä yrityksen kanssa kasvupolun, pitää langat käsissäsi, auttaa rahoitushakemuksissa huolehtien tukien maksatushakemuksista ja talouden pitämisessä hallittuna. Ei tarvitse yrittää yksin, asiantuntijoiden neuvontaa ja apua on saatavilla helposti.

Taloushelppi

Talousjohtajaa isompi juttu

Taloushelppi on uusi ja kattavampi tapa hoitaa yrityksen talousasiat. Tarjoamme esimerkiksi hinnoittelua, budjetointia, kustannusseurantaa ja talouden mittaristoa käyttöösi tai apua verosuunnitteluun, kassanhallintaan ja investointilaskelmiin. Taloushelpin avulla voidaan myös kehittää yrityksen toimintatapoja ja selvittää kehitysprojektien tukirahoitusta.

Käytännössä henkilökohtainen talouspäällikkö ja asiantuntijamme auttavat liiketoiminnan hallinnassa nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Voit käyttää taloushelppiä oman taloushallinnon tukena, juuri sellaisella tavalla, joka on parasta yrityksellesi.

Henkilöstöhelppi

Henkilöstöjohtaja vai henkilöstöpäällikkö, sillä ei ole väliä, Henkilöstöhelppi tarjoaa kaiken.

Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara. Henkilöstöhelppi on uudenlainen ja laajempi ratkaisu henkilöstöhallintaan. Henkilöstöpäällikkömme huolehtii yrityksesi työsuhdeasioista ja työntekijöittesi kehittämissuunnittelusta. Siihen liittyvät esimerkiksi kannustaminen, palkitseminen ja muut työkykyä ylläpitävät ja tukevat toiminnot.

Voimme auttaa henkilökuntaasi pysymään iskussa ja tuottavana. Tyytyväinen työntekijä on motivoitunut ja arvokkain osa yritystäsi. Henkilöstöhelppi tarjoaa työkaluja työhyvinvoinnin ja –tehokkuuden seurantaan.

Talous – ja henkilöstöhelppi auttavat sinua toiveittesi mukaan. Neuvomme sinua henkilökohtaisesti joko jatkuvalla sopimuksella tai tapauskohtaisena toimeksiantona. Saat samalla rahalla käyttöösi koko Yrityspalvelu Hollström Oy:n asiantuntijatiimin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palvelusta

Laaditaan yrityksesi tämänhetkisten tarpeiden ja tulevaisuuden näkymien pohjalta toiveitasi vastaava asiantuntijakokonaisuus.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!